Uvex - algemeen
Turner Ski
Turner Ski

Turner Dutch Designed Skis 5 jaar

Wintersport Live Wintersport Live

In November van dit jaar bestaat Turner Dutch Designed Ski's 5 jaar en dat willen ze de Nederlander die van skiën houdt graag laten weten. Na vijf jaar van passie, prepareren en promoten zijn wij klaar om de nationale en internationale markt te betreden.

Een complete serie ski's komt er op de markt voor elk type skiër! En niet alleen de ski's springen in het oog, maar ook de accessoires als skistokken en gadgets.

En naast onze collectie alpine ski's is er ook een primeur te melden. We hebben in samenspraak met een aantal Nederlandse indoor skibanen samen met de fabrikant een speciale 'Índoor' ski ontwikkeld welke geschikt is voor alle type borstelbanen. Zowel indoor als outdoor. het unieke aan deze serie ski's is dat de ski's naast de borstelbaan ook perfect geschikt is voor in de sneeuw. Deze bijzondere ski draagt de naam; De Turner Endurance Sport Cruiser Indoor. Er wordt zeer positief gereageerd op dit type ski, welke momenteel door veel banen wordt getest en besteld.

Ook buiten de landsgrenzen, in de daadwerkelijke bergen, wordt er aan de weg getimmerd. Zo komt er in Winterberg - Duitsland en in Westendorf - Oostenrijk de 1e Turner testcentres waar klanten ski's kunnen testen, huren en/of aanschaffen.

Voor meer informatie over de de Turner Ski's kun je kijken op: www.turnersports.nl

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties