Skibaan De Uithof
Winteropening in De Uithof

Winteropening bij sneeuwbaan De Uithof

Wintersport Live Wintersport Live

Nog geen weekend plannen? Op zondag 15 oktober geeft skibaan De Uithof het startschot voor het nieuwe winterseizoen van de sneeuwbaan. Op deze dag laten zij de bezoekers zien wat er allemaal te beleven valt op en rondom de sneeuwbaan van De Uithof.

De hele dag staat in het teken van plezier en gezelligheid met kraampjes, GRATIS proeflessen, demo’s, heerlijk Oostenrijks eten, speciale kinderactiviteiten en spectaculaire prijzen!

Heb je altijd al een ski- of snowboardles willen proberen? Dan is dit je kans! Vanaf 11.15 uur worden op de openingsdag gratis proeflessen gegeven door onze gespecialiseerde leraren. Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier op de website van De Uithof. De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden! Daarnaast krijg je maar liefst 15% korting wanneer je een cursus boekt tijdens de winteropening.

Ook zullen er diverse partijen aanwezig zijn die jou van allerlei informatie over winterse sporten kunnen voorzien. Zo is Wilder Kaiser aanwezig om jou van alles te vertellen over het skigebied, voor het nodige wax en slijpwerk van uw ski of snowboardmateriaal staat Waxguru voor jou klaar, ook is het mogelijk om te winkelen bij de pop-upstore van Decathlon Den Haag. Tevens voorziet De NSkiV jou van alle informatie betreft de veiligheid als je op wintersportvakantie gaat.

Naast al deze leuke activiteiten kan je tijdens de winteropening ook kans maken op een wintersportreis voor 4 personen naar Wilder Kaiser!

Dus heb je nog geen weekendplannen en wil je wel alvast in de sfeer komen van de wintersport, Dan is De Uithof in Den Haag een prima uitje voor jou!

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties