Ski like a Pro - Privéleraar
Ski like a Pro - Privéleraar

Je eigen privé-leraar mee op wintersportvakantie

Wintersport Live Wintersport Live

Wij schreven vorig jaar al over Ski Like a Pro. Bij hun boek je je eigen privé-skileraar voor jouw wintersportvakantie. Geen gedoe meer ter plaatse en vanaf het eerste moment een eigen privé-leraar om alles aan te vragen! Techniek, plezier en progressie staat in hoog in het vaandel.

Skitechniek belangrijk

Met een goede skitechniek heb je meer plezier tijdens het skiën en kom je gemakkelijk de piste af. Geen zorgen meer over dat de ski’s er met jou vandoor gaan, maar gewoon lekker glijden met controle! Vele wegen leiden tot het dalstation, er zijn dan ook vele mogelijkheden om skilessen te nemen, zowel in Nederland als in de wintersportgebieden.

Nederlanders skiën gemiddeld best goed, zeker voor het feit dat wij geen bergen hebben in ons platte land. We lopen dan ook voorop als het gaat om skilessen op de kunstskibanen in Nederland. Deze bieden een goede voorbereiding op de wintersportvakantie. Maar in de echte sneeuw gaat het toch altijd wat anders. Er zijn veranderende condities en je gaat met een megavaart naar beneden.

Ski like a Pro - Privé-leraar

Skiles met een privé-leraar

Toch kan het nemen van skilessen in de wintersportgebieden soms lastig zijn. Je moet op tijd bij de lift staan, je weet niet bij wie je in de groep komt en of je leraar wel Nederlands spreekt. Hoe fijn zou het zijn als je dit van tevoren gewoon kan afspreken?

Max en Avi van Ski Like a Pro en hun lerarenteam gaan als privé-leraar met uw vrienden, familie of collega’s mee op wintersportvakantie. Ze laten je de mooiste plekken in het gebied zien, kennen de beste restaurants en leren je vooral ontzettend goed skiën terwijl je optimaal zonder zorgen van je wintersportvakantie geniet. Bij Ski Like a Pro weet je voor een vaste prijs per dag precies waar je aan toe bent, ongeacht de groepsgrootte. De privé-leraren zijn beschikbaar zolang de lift draait en hanteren geen vaste lestijden, jij bepaalt hoe laat je begint en eindigt! En als je het jezelf helemaal gemakkelijk wil maken laat dan jouw reis en/of accommodatie door de heren verzorgen.

De leraren van Ski Like a Pro hebben als missie om iedereen beter te leren skiën en snowboarden. Ze hebben met jarenlange ervaring als wedstrijdtrainers en skilerarentrainers en hoge Oostenrijkse skilerarendiploma’s de nodige skills in huis om dit doel te bereiken. Met veel geduld en passie helpen ze kinderen, volwassenen, beginners en ver-gevorderden naar een hoger niveau.

Leraar met kinderen
Leraar met kinderen

Nomadenbestaan

Max en Avi en de andere privé-leraren van Ski Like a Pro leiden vanaf de kerstvakantie tot en met half april een nomadenbestaan. Ze reizen voornamelijk in Oostenrijk van gebied naar gebied om zo elke week of soms zelfs om de paar dagen met een andere groep als privé-leraar op pad te gaan. Hierdoor kennen zij ontzettend veel gebieden en weten ze overal de leukste plekken te vinden.

Wil jij ook een privé-leraar mee op jouw wintersportvakantie? Of je nu alleen, met je partner of met een grote groep komt Ski Like a Pro zorgt voor een onvergetelijke wintersportvakantie en dat al vanaf €160 per dag! Wees er snel bij want de Kerstvakantie en Krokusvakantie (regio midden/noord) zijn alle privé-leraren al volgeboekt.

Neem snel eens een kijkje op de website: skilikeapro.nl

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties