Coolmovements - EK Samnaun
Coolmovements - EK Samnaun

Cool Movements aan start bij EK formatieskiën

Fleur Fleur

Nederlandse team Cool Movements aan start bij EK formatieskiën in Samnaun. Het Nederlandse team Cool Movements zal aanstaand weekend (8 en 9 april 2017) voor het eerst als Nederlands team deelnemen aan de Europese Kampioenschappen formatieskiën.

In een deelnemersveld met voornamelijk teams uit Alpenlanden zal het team dat wekelijks het formatieskiën (ofwel demoskiën/ synchroon skiën) traint in SnowWorld Landgraaf zijn uiterste best gaan doen te laten zien dat ook Nederland kan skiën! Het team heeft een drietal formaties getraind die ze donderdag en vrijdag op de wedstrijdpiste kunnen finetunen om vervolgens zaterdag topfit aan de start te verschijnen. Een internationale jury zal alle teams beoordelen met punten en de teams met de hoogste som aan punten zullen zondag de finale skiën. Natuurlijk horen jullie na afloop de ervaringen en prestaties van Cool Movements of volg hun op Facebook voor updates vanuit Samnaun!

Auteur

Fleur
Fleur

Ik blog sinds 2016 voor Wintersport Live over algemene wintersport onderwerpen en als gepassioneerde synchroonskiër over Cool Movements. Het enige Demoteam in Nederland op professioneel niveau.
Favoriete bestemmingen: Maria Alm

Reacties