Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek
Wintersport Black Friday

Wintersport Black Friday

Wintersport Live Wintersport Live

Je kunt de TV niet aanzetten, je email niet checken of social media niet openen of het gaat over Black Friday. Een hype uit Amerika die steeds populairder wordt in Nederland. Maar ja, het levert vaak wel een hoop voordeel op. En welke wintersporter is er nu niet gek op voordeel?

Om het een beetje overzichtelijk te maken hebben we de meest interessante Black Friday deals voor je op een rijtje gezet in twee categorieën; 1. Reisorganisaties en 2. Wintersportwinkels.

Ondanks de naam 'Black Friday', gaat het voor de meeste aanbieders om aanbiedingen in het weekend van 29 en 30 november en 1 december. Black Weekend had dus beter geweest, maar goed... wij hebben het niet verzonnen ;)

Black Friday - Reisorganisaties:

Goedkoop op wintersport. Wie wil dat niet. Bekijk hier de reisorganisaties met mooie aanbiedingen voor een mooie wintersportvakanties is een hotel, appartement of vakantiehuis

Belvilla: Black Friday & White Saturday. Tot wel 60% korting wanneer je dit weekend een vakantiehuis boekt naar een groot aantal skigebieden in alle denkbare wintersportlanden.

Bekijk het aanbod: Belvilla Black Friday

Sunweb: Black Friday bij Sunweb. Een mooi aanbod van wintersportaccommodaties met extra korting tijdens het Black Friday weekend.

Bekijk het aanbod: Sunweb Black Friday

TUI: Black Friday bij TUI betekent korting tot € 200,- voor zowel zonvakanties en voor natuurlijk ook op wintersportvakanties.

Bekijk het aanbod: TUI Black Friday

WinterTrex: Een opkomende reisorganisatie met een zeer ruim aanbod aan accommodaties. WinterTrex heeft naast de reguliere skivakanties ook een groot aanbod voor short stays voor een wintersportvakantie van tussen de 2 en 5 nachten.

Bekijk het aanbod: WinterTrex Black Friday

Black Friday - Wintersportwinkels:

Wintersport is voor de meeste al duur genoeg. Profiteer nu van deze Black Friday deals bij diverse wintersportwinkels op kleding en Materiaal

Duijvestein: Met 6 vestigingen op de SnowWorld locaties in Nederland één van de grootste wintersportketens met schitterende winkels. Hier hebben ze alles op het gebied van wintersport. In de winkel én online shoppen met mooie Black Friday deals.

Bekijk de aanbiedingen: Duijvestein Black Friday

Winter-Geest: Kortingen tot en met 20% op heel veel producten. Een winkel en een website met een zeer uitgebreid aanbod artikelen, materialen en kleding.

Bekijk de aanbiedingen: Winter-Geest Black Friday

Plutosport: Grote kortingen op alles wat met sport te maken heeft, dus ook op wintersportartikelen, kleding en materiaal. Een groot aanbod ook in de webshop.

Bekijk de aanbiedingen: Plutosport Black Friday

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties