Loge10 - Wintersport catering
Loge10 - Wintersport catering

Loge10 – Wintersport catering

Wintersport Live Wintersport Live

Loge10 is hét bedrijf voor wintersport catering door heel Europa. Wij, Marije Polman en Joshua van Rootseler, hebben samen meer dan 20 jaar ervaring in de horeca. In de afgelopen twee jaar hebben wij onze échte passie gevonden. Vanuit deze passie zijn wij ons bedrijf Loge10 begonnen.

Sinds de laatste twee jaar zijn wij volledig gaan specialiseren in catering op vakantie. Wij bieden onze gasten de mogelijkheid aan om een chalet naar keuze te boeken en ons los in te huren voor de catering.

Loge10 heeft twee winterseizoenen in Frankrijk op één vaste locatie gewerkt en daar prachtige ervaringen opgedaan. Wij hebben echter geluisterd naar de wens van de gast en dat is onze cateringservices ook op andere locaties in Europa aanbieden. Veel van onze gasten missen de mogelijkheid om catering in hun droomchalet te krijgen. Tegengehouden om zelf te moeten koken hebben ze derhalve gekozen voor een minder mooi/leuk chalet omdat daar wel catering werd aangeboden. Loge10 biedt u nu de mogelijkheid om toch dat droomchalet te boeken met uitstekende cateringservices op uw locatie.

Loge10 - Wintersport catering
Loge10 - Wintersport catering

Geniet optimaal van uw vakantiebestemming. Wij zorgen ervoor dat wintersport vakantie ook écht een vakantie wordt. Geen boodschappen, geen afwas, geen kook- schoonmaakrooster meer. U gaat optimaal genieten als u boekt bij Loge10.

Wij verwelkomen u elke ochtend met de geur van vers afgebakken croissantjes, brood, verse sappen, koffie, thee en nog veel meer. Loge10 bereidt alvast een lunch voor die we, als u dat wenst, naar u toe brengen op een afgesproken locatie op de piste. Dan komt u terug van het skiën en staat er een heerlijke Afternoon Tea voor u klaar bestaande uit diverse hartige en zoete hapjes. Elke dag iets anders en uiteraard vers bereid. Koffie en thee staan voor u klaar net zoals een rijkelijk gevulde koelkast met alle fris, bier en wijn. Als u dan uit de sauna of jacuzzi stapt is het alweer bijna tijd voor het diner. Het diner is bij Loge10 altijd iets bijzonders. Uw eettafel is omgetoverd tot een chique restaurant waar alles al voor u is klaargezet. Het enige wat u hoeft te doen is aanschuiven en u laten verrassen door de kookkunsten en service van Loge10.

U kunt van ons een uitgebreid, zeer gevarieerd menu verwachten waarbij rekening wordt gehouden met dieetwensen en allergieën. U krijgt de echte passie van Loge10 te zien tijdens uw vakantie, heerlijk eten wat er goed uitziet, een mooi verzorgde tafel en uitstekende persoonlijke aandacht. Het gemak en comfort van thuis, met de service en kwaliteit van een goed restaurant.

Wij hebben al voor zo`n 700 personen een wintersport vakantie verzorgd. Benieuwd naar hun ervaring? Wij nodigen u uit een kijkje te nemen op onze Facebookpagina. Hier hebben een aantal van onze gasten een recensie over ons geschreven. Met een beoordelingsgemiddelde van 5 sterren kunt u met een gerust hart bij Loge 10 boeken.

Waar we u nog graag mee willen verrassen is dat Loge10 ook kinderopvang aanbiedt. Als uw kinderen nog net iets te jong zijn voor ski-les, nemen wij uw kinderen graag een dagje uit handen zodat u, als ouders, toch samen kunt genieten van de pistes. Daarnaast koken wij voor alle kinderen een apart kindermenu. Dit serveren wij op een vroeg tijdstip zodat de kinderen daarna naar bed kunnen en u ongestoord en ontspannen van uw eigen diner kunt genieten.

Catering op uw wintersport is bij Loge10 niet duur. U kunt vanaf 8 personen al bij ons boeken. Wij hanteren scherpe prijzen voor grote groepen en bieden kortingen aan als er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Op onze website staat nogmaals duidelijk beschreven wat wij exact voor u kunnen betekenen: Loge10.nl

Bent u enthousiast geworden en wilt u de passie van Loge10 ervaren? Neem dan contact met ons op!

U kunt ons bereiken via:

Social media: Facebook

Website: Loge10.nl

Telefonisch: 06-57163031

Auteur

Wintersport Live
Wintersport Live

Wintersport Live Redactie - Nieuws vanuit de dalen en vanaf de bergen.

Reacties