Après-ski & Culinair

Wil jij ook voor ons bloggen? Neem dan contact met ons op!

 • Culinaire hoogtepunten in Ski Amadé

  19-09-2019

  Taste Ski Amadé! Regionale producten, Oostenrijkse wijnen en heerlijke pistes wisselen elkaar in dit veelzijdige gebied in een hoog tempo af. Ik verbleef afgelopen winter voor Wintersport Live in het Gasteinertal. In deze blog nemen we je mee in de culinaire hoogtepunten voor, na en tijdens het skiën, die we hier hebben mogen ervaren.

 • Oostenrijk Après-ski awards 2019

  18-01-2019

  Wat is jouw favoriete après-ski tent? Stem nu! Oostenrijk is het après-ski land bij uitstek en in ieder dorp vind je wel een gezellige bar. Ondanks dat de meeste mensen voor de pistes komen, is een gezellige Schirmbar niet meer weg te denken uit de meeste Oostenrijkse dorpen.

 • Kaiserschmarrn, Gröstl en Schnitzel

  29-09-2018

  De wintersport komt er weer aan! Krijg jij al trek bij het horen van Kaiserschmarrn, Gröstl en Schnitzel? Wij wel. Vaak hoef je helemaal niet te wachten tot je weer in de bergen bent. Want thuis kun je deze gerechten ook prima bereiden. Check hieronder het recept voor Kaiserschmarrn.

 • Uitslag aprés-ski Top 50

  19-01-2018

  Twee weken lang kon er gestemd worden op jouw favoriete après-ski tent. Na 5442 stemmen in 14 dagen was het een nek aan nek race tussen de après-ski tenten in Westendorf. Dat onze volgers grote SkiWelt fans zijn is dus wel duidelijk!

 • De beste après-ski tent van Oostenrijk

  03-01-2018

  Aprés-ski hoort bij de wintersport... voor de meeste mensen onder ons. Een heerlijk biertje na een skidag of even hossen op jolige muziek. Heerlijk toch? Wat vind jij de beste après-ski tent van Oostenrijk? Stem hieronder op jouw favoriet en zorg dat 'jouw' tent wint!

 • Wintersport op je bord

  15-11-2017

  Een wintersporter in hart en nieren en een groot liefhebber van Wintersportgerechten. We kwamen in contact met Sander. En Sander combineerde zijn twee passies. Eten en Wintersport werd een eBook; "wintersport op je bord". Wij stellen je voor. Sander en zijn eBook

 • Loge10 – Wintersport catering

  12-09-2016

  Loge10 is hét bedrijf voor wintersport catering door heel Europa. Wij, Marije Polman en Joshua van Rootseler, hebben samen meer dan 20 jaar ervaring in de horeca. In de afgelopen twee jaar hebben wij onze échte passie gevonden. Vanuit deze passie zijn wij ons bedrijf Loge10 begonnen.

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Bizztravel Wintersport

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Sonnenkopf

Bekijk meer video's op YouTube