Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek

Après-ski & Culinair

 • Gezond(er) eten op wintersport

  28-12-2021

  Het is bijna januari en de goede voornemens zijn weer gemaakt. Vol goede moed starten we massaal weer met gezonder eten, veel sporten en genoeg tijd voor ons zelf nemen. En dan komt ook daar de heerlijkste vakantie van het jaar aan: wintersport!

 • Leukste eet- en drinkplekjes in Maria Alm

  26-11-2021

  Ik kom al jaren in Maria Alm en heb ondertussen zo mijn favoriete culinaire plekjes in Hochkönig. Lekker eten en drinken hoort er natuurlijk bij op wintersport! Waar moet je zijn in het skigebied Hochkönig voor de beste kaiserschmarn, de gezelligste après-ski en de vriendelijkste bediening of de beste pizza’s in town?

 • Kaiserschmarrn, Gröstl en Schnitzel

  28-10-2021

  De winter komt er weer aan! Krijg jij al trek bij het horen van Kaiserschmarrn, Gröstl en Schnitzel? Wij wel. Vaak hoef je helemaal niet te wachten tot je weer naar de bergen mag, want thuis kun je deze gerechten ook prima bereiden. Lees over de heerlijkste Oostenrijkse gerechten en check hieronder het recept voor Kaiserschmarrn.

 • Wintersport in Oostenrijk zonder après-ski

  25-09-2020

  Het zal je vast niet zijn ontgaan de afgelopen dagen. Het hoge woord is eruit; dit jaar is er geen après-ski in Oostenrijk. Maar er kwam een nog veel belangrijkere mededeling van De Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz, vinden wij; "de wintersport kan doorgaan"... en daar komen de meeste mensen voor. toch?

 • Uitslag favoriete après-ski tent van Oostenrijk

  03-02-2020

  De uitslag van de meeste favoriete après-ski tent van Oostenrijk is bekend. Tot 31 januari 2020 kon er uit een selectie van 65 bekende après-ski tenten worden gekozen en na enkele duizenden stemmen kunnen we het resultaat bekend maken. Welke après-ski barretjes komen er terug in de top 10.

 • Beste après-ski tent van 2020

  12-01-2020

  Voor het vierde jaar op rij houden wij een après-ski poll voor de meest favoriete après-ski tent van Oostenrijk. Wij hebben alvast een selectie voor jullie gemaakt. Kies uit onderstaande après-ski tenten jouw favoriete plek voor een heerlijke versnapering na het skiën.

 • Culinaire hoogtepunten in Ski Amadé

  24-09-2019

  Taste Ski Amadé! Regionale producten, Oostenrijkse wijnen en heerlijke pistes wisselen elkaar in dit veelzijdige gebied in een hoog tempo af. Ik verbleef afgelopen winter voor Wintersport Live in het Gasteinertal. In deze blog nemen we je mee in de culinaire hoogtepunten voor, na en tijdens het skiën, die we hier hebben mogen ervaren.

 • Oostenrijk Après-ski awards 2019

  18-01-2019

  Wat is jouw favoriete après-ski tent? Stem nu! Oostenrijk is het après-ski land bij uitstek en in ieder dorp vind je wel een gezellige bar. Ondanks dat de meeste mensen voor de pistes komen, is een gezellige Schirmbar niet meer weg te denken uit de meeste Oostenrijkse dorpen.

 • Uitslag aprés-ski Top 50

  19-01-2018

  Twee weken lang kon er gestemd worden op jouw favoriete après-ski tent. Na 5442 stemmen in 14 dagen was het een nek aan nek race tussen de après-ski tenten in Westendorf. Dat onze volgers grote SkiWelt fans zijn is dus wel duidelijk!

 • De beste après-ski tent van Oostenrijk

  03-01-2018

  Aprés-ski hoort bij de wintersport... voor de meeste mensen onder ons. Een heerlijk biertje na een skidag of even hossen op jolige muziek. Heerlijk toch? Wat vind jij de beste après-ski tent van Oostenrijk? Stem hieronder op jouw favoriet en zorg dat 'jouw' tent wint!

Onderwerpen

Wintersport Live Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Video's

 • Wintersport Live in Maria Alm

 • Wintersport Live in Les Arcs

 • Wintersport Live in Obergurgl

Bekijk meer video's op YouTube